Plante- og klesbyttedag

Lierskogen Vel og Samfunnslag inviterer til plante- og klesbyttedag med kafé og reparasjonsverksted 6.-7. april 2024!

Program
LØRDAG:
Kl 12-15: Innlevering av klær og planter. Kafé og reparasjonsverksted.

SØNDAG:
Kl 12-15: Plante- og klesbytting åpner. Kafé og reparasjonsverksted.
Kl 14-15: Det som er igjen av klær gis bort.

Hvordan fungerer det?
KLÆR
Ta med maks. 7 rene og pene plagg ? klær som er i så god stand at du ville gitt dem bort til din beste venn. Klærne bytter eier via klesbyttelapper: For hvert plagg du leverer inn får du en klesbyttelapp som gir deg rett til å plukke ut andre plagg. Klær som blir til overs leveres til et godt formål - Ombrukssenteret i Slemmestad. Klær kan kun leveres inn lørdag mellom kl 12-15.

PLANTER
Du kan bytte inn planter, stiklinger og frø. Plantene som skal byttes, må være plantet i jord og merket tydelig med navn på hva det er. Stiklinger må være ferdig rotet. Emballasje som rømme- eller yoghurtbeger egner seg godt som potter. For at plantemarkedet skal være noe alle kan ha glede av, ber vi om at det kun byttes inn sunne og friske planter. For hver plante/frøpose du leverer inn får du en plantebyttelapp som du kan bytte i andre planter/frøposer. Du kan levere inn planter både lørdag og søndag.

Planter byttes mot plantelapper.
Klær byttes mot kleslapper.

REPARASJONSVERKSTED
Har du en hullete genser, en jakke som mangler en knapp eller en bukse som må legges opp? Mangler du verktøy eller synes det er vanskelig å reparere selv? Da har du endelig sjansen til å få gjort noe med det. Vi stiller med symaskiner og bistår med enkle reparasjoner, så kom og få fikset klærne dine sammen med oss.

KAFÉ
Det blir hyggelig kafé i lillesalen fra kl 12-15 begge dager. Inntektene går til rehabilitering av taket på samfunnshuset. Kom og nyt en kaffe og et kakestykke for en god sak - selv om du ikke skulle ha noe å bytte! Betaling med Vipps og kontanter.

 

-----
Den Store Klesbyttedagen arrangeres i hele landet i samarbeid med Naturvernforbundet.