Vaktmester søkes til Lierskogen samfunnshus

Lierskogen Vel og Samfunnslag søker nå en serviceinnstilt og engasjert vaktmester, som liker å ha varierte arbeidsoppgaver, i en inntil 30% stilling. Disposisjon av vaktmesterbolig til gunstig leie.

 

Typiske arbeidsoppgaver:

Ønskede kvalifikasjoner:

Vi tilbyr:

Personlig egnethet vil bli vektlagt. Stillingen kan tilpasses noe til riktig kandidat. Tiltredelse etter avtale, mulig med snarlig oppstart. 


Søknadsfrist: fredag 28. april.

Søknad med CV og referanser sendes pr epost til: styret@lierskogen.no
Eller via Finn.no: https://www.finn.no/job/parttime/ad.html?finnkode=296101714


Spørsmål om stillingen kan rettes til: 
styret@lierskogen.no eller
Ingrid Lønningdal, påtroppende styreleder, mob:  92064429
Marianne Larsen, styremedlem, mob:  91772969 
 

Om Lierskogen samfunnshus
Samfunnshuset på Lierskogen er snart 50 år. Bygningen er tegnet av arkitekt Einar Brastad og sto ferdig i 1977, blant annet takket være stort lokalt engasjement med mange dugnadstimer. Samfunnshuset eies av Lierskogen Vel og Samfunnslag (LVSL). Foreningen har en ikke-kommersiell organisering, der leieinntekter skal balansere drift og vedlikehold. Regnbuen barnehage leier store deler av kjelleretasjen. LVSL leier ut lokaler og kjøkken nesten hver helg til selskaper og sammenkomster, og til en del møtevirksomhet og annet i ukedagene.

Om Lierskogen Vel og Samfunnslag
Lierskogen Vel og Samfunnslag er en velforening som arbeider for at det skal være godt å bo og virke på Lierskogen. Velforeningen er organisert som en forening som også eier og leier ut Lierskogen samfunnshus. Foreningen jobber med små og store saker på Lierskogen, og det er mulig å søke støtte til prosjekter som gagner bygda. Velet har god kontakt og avholder jevnlig møter med kommuneadministrasjonen og lokalpolitikerne. Foreningens velvirksomhet baseres på medlemskontingent fra private husstander og bedrifter på Lierskogen.